Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων & Ποτηριών Νέα Σειρά

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων & Ποτηριών Νέα Σειρά

Επαγγελματικά Πλυντήρια Πιάτων & Ποτηριών Fagor

Επένδυση στο μέλλον είναι το μότο της fagor για τη νέα σειρά επαγγελματικών πλυντηρίων ποτηριών και πιάτων.

Μια καινοτόμα και επαναστατική ιδέα περιστρέφεται γύρω από τη νέα σειρά πλυντηρίων της Fagor, να συνδυάσει σε μία μόνο παραγωγή προϊόντων, όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία οι ανταγωνιστές της τα περιλαμβάνουν μόνο στις ακριβές σειρές προϊόντων τους.

Η Fagor μέσα δημιούργησε 3 σειρές παραγωγής στην νέα σειρά επαγγελματικών πλυντηρίων της. Με τις 3 νέες σειρές παραγωγής εγγυάται ότι θα καλύψει τις ανάγκες κάθε επαγγελματία καθώς έχει ενσωματώσει σε όλες τις σειρές πλεονεκτήματα που ο κάθε ένας ζητάει από ένα επαγγελματικό πλυντήριο πιάτων ή ποτηριών.

Πλεονεκτήματα επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων & ποτηριών της Fagor

Οικονομία : Μέσα από την επανάσταση της Fagor για πράσινα επαγγελματικά προϊόντα, κατάφερε να δημιουργήσει μια σειρά επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων & ποτηριών με μειωμένα λειτουργικά έξοδα για τους χρήστες αυτών. Περισσότερο από 28% μείωση στην κατανάλωση νερού στα πλυντήρια τύπου καμπάνα και μείωση κατανάλωσης ρεύματος έως και 50% . Στα μικρότερου μεγέθους πλυντήρια επιτυγχάνεται μείωση κατανάλωσης νερού έως και 24% .

Οικολογία : με την εξ ολοκλήρου νέα σχεδίαση των επαγγελματικών πλυντηρίων της η Fagor κατάφερε την έως και 50% βελτίωση της δυνατότητας ανακύκλωσης των προϊόντων της χρησιμοποιώντας εναλλακτικά υλικά πιο φιλικά στο περιβάλλον.

Υγιεινή : Τα πλυντήρια δημιουργούνται για να πλένουν … Η νέα σειρά Evo Fagor προσφέρει μια αξεπέραστη επίδοση καθαριότητας και υγιεινής στα είδη σας καθώς και στον χώρο εργασίας.

Απλότητα, δύναμη, φερεγγυότητα : Η απλότητα είναι η φιλοσοφία σχεδίασης των προϊόντων της fagor. Η απλότητα των μερών και των ανταλλακτικών των προϊόντων της καθώς και η συναρμολόγηση αυτών, δημιουργεί στιβαρά μηχανήματα που ως αποτέλεσμα έχει την φερεγγυότητα αυτών.

Ελαστικότητα : Ο σχεδιασμός των νέων επαγγελματικών πλυντηρίων πιάτων και ποτηριών της Fagor – Evo, έχει γίνει με τέτοια προσοχή ώστε ακόμα και τα μικρότερα μοντέλα να μπορούν πλύνουν ακόμα και σκεύη ώστε να αποφεύγεται η χρήση επιπλέον εξοπλισμού.

Ασφάλεια : η ασφάλεια είναι προτεραιότητα για την Fagor, έτσι έχει σχεδιάσει τα μηχανήματα της να παρέχουν ασφάλεια σε κάθε εμπλεκόμενο μαζί τους. Ασφάλεια για τον χρήστη, ασφάλεια για τον τεχνικό, ασφάλεια για το περιβάλλον, ασφάλεια ακόμα για το ίδιο το μηχάνημα.

Εργονομία : Η σειρά επαγγελματικών πλυντηρίων Evo της Fagor δημιουργήθηκε για να κάνει την ζωή ευκολότερη σε οποιονδήποτε αλληλεπιδρά με τα προϊόντα της. Με φυσική και στιβαρή αίσθηση στις λαβές τους, άνετα ελατήρια ανοίγματος – κλεισίματος στις πόρτες τους, μέρη κατασκευασμένα με στρογγυλεμένες γωνίες, άμεση και εύκολη πρόσβαση στα σημεία χειρισμού των πλυντηρίων και άλλα πολλά, η σειρά Evo της Fagor υπόσχεται την ευκολότερη χρήση επαγγελματικού πλυντηρίου πιάτων ή ποτηριών που είχατε ποτέ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now Button