Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor Ισπανίας

Η Fagor είναι από τις ηγετικές παρουσίες στην παγκόσμια αγορά κατασκευής επαγγελματικού εξοπλισμού εστίασης για ξενοδοχεία και εστιατόρια και εμείς εδώ στην εταιρία Αρζινός Ν. ΑΕ είμαστε περήφανοι που την εκπροσωπούμε στην Ελληνική αγορά.

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της Fagor είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η ικανοποίηση του προσωπικού της, ο σεβασμός στο περιβάλλον, η επίτευξη των στόχων της και αποτελούν την δύναμη που ωθεί την Fagor ώστε να δημιουργεί εξοπλισμό καταστημάτων εστίασης που καλύπτει τις πιο απαιτητικές ανάγκες όλων των επαγγελματιών της εστίασης όπου και να βρίσκεται ο χώρος εργασίας τους καθώς η μεγάλη γκάμα εξοπλισμού εστίασης που κατασκευάζει μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

 Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor

Γιατί να επιλέξετε έναν επαγγελματικό φούρνο της fagor.

Η Fagor εκμεταλλευόμενη την χρόνια εμπειρία της στον επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης, δημιούργησε τη σειρά επαγγελματικών φούρνων Advnce Generation με στόχο την ευελιξία των φούρνων αυτών ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες κάθε επαγγελματία από ένα μικρό εστιατόριο έως την κουζίνα ενός μεγάλου ξενοδοχείου με υψηλές απαιτήσεις παραγωγής. Η σειρά φούρνων Advance Generation χωρίζεται σε τρεις (3) γραμμές παραγωγής : Advance+, Advance & Concept.

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor

Βασικές Λειτουργίες των επαγγελματικών φούρνων Fagor

ECO STEAMING

Συνεχόμενος ατμός για τέλειο μαγείρεμα και υγιεινά φαγητά.

Ανεξάρτητος και χωριστά από τον θάλαμο του φούρνου υπάρχει πανίσχυρη γεννήτρια ατμούη οποία διασφαλίζει τη συνεχόμενη ροή ατμού όλη την ώρα του ψησίματος, για τέλεια ποιότητα ψησίματος και βελτίωση της υγρασίας του φαγητού. Το σύστημα εγγυάται τη συνεχόμενη ανανέωση του νερού κάθε 24 ώρες μαγειρέματος, διατηρώντας υψηλή ποιότητα και εγγυάται την υγιεινή μέσα στον θάλαμο του φούρνου.

 

FAGOR COMBI OS

Το λειτουργικό σύστημα της Fagor δεν γνωρίζει όρια.

Το Fagor cooking είναι το αυτόματο σύστημα μαγειρέματος. Μπορούν να δημιουργηθούν, να αποθηκευθούν, να εισαχθούν στο σύστημα ή να εξαχθούν, στο σύστημα άπειρες συνταγές, βοηθώντας έτσι μέρα με την ημέρα να γίνει πιο παραγωγική η διαδικασία ψησίματος.

Fagor Easy είναι το χειροκίνητο πρόγραμμα μαγειρικής με 4 κύκλους λειτουργίας : επαγωγική, ατμό, μίξη των 2 πρώτων λειτουργιών και αναγέννηση.

Το σύστημα πολλαπλών δίσκων της Fagor, ελέγχει την θερμοκρασία και τον χρόνο του κάθε ταψιού ξεχωριστά με στόχο να δύναται να μαγειρεύει διαφορετικά είδη φαγητών παράλληλα. Αυτό σας επιτρέπει την ευέλικτη μαγειρική τις ώρες αιχμής εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Είσοδος USB ώστε να μπορείτε να αποθηκεύετε εύκολα τα χαρακτηριστικά ψησίματος κάθε συνταγής.

 

EZ SENSOR

Η υψηλότερη ακρίβεια για βέλτιστα αποτελέσματα.

Αισθητήρας για έλεγχο θερμοκρασίας στο κέντρο του φαγητού εξασφαλίζοντας την ακρίβεια στο ψήσιμο καθ΄ολη την διαδικασία μαγειρέματος. Ο αισθητήρας έχει εργονομικό σχεδιασμό για εύκολο κράτημα εγγυώντας την ασφάλεια του σεφ και κυρίως εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

 

FAGOR TOUCH

Όλες οι επιλογές εύκολα απλά με την αφή σας.

Οθόνη αφής 8 ιντσών τεχνολογίας TFT η οποία έχει διαισθητική τεχνολογία για έυκολο χειρισμό του φούρνου. Από την οθόνη αυτή ελέγχετε πλήρως όλες τις λειτουργίες του φούρνου. Η οθόνη είναι πλήρως σφραγισμένη ώστε να μπορείτε να την καθαρίσετε άφοβα, είναι αδιάβροχη και ισχυρή έναντι των γρατζουνιών.

 

HA CONTROL

Έλεγχος θερμοκρασίας για απαράμιλλη γεύση και αρώματα.

Η λειτουργία HA Control εγγυάται ομοιόμορφη και συνεχή θερμοκρασία για επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων στο ψήσιμο. Φαγητά με απαράμιλλη εμφάνιση, γεύση και άρωμα.

Η λειτουργία αμφίδρομης φοράς του ανεμιστήρα δημιουργεί πρότυπη ροή αέρα η οποία εγγυάται άψογο μαγείρεμα. Η ταχύτητα του ανεμιστήρα ρυθμίζεται ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε φαγητού.

 

COMBI CLEAN

Απόλυτη υγιεινή – βέβαιη ασφάλεια.

Το COMBI CLEAN είναι το αυτόματο σύστημα καθαρισμού του θαλάμου ψησίματος εγγυάται το μέγιστο επίπεδο υγιεινής. Έχει 5 προγράμματα καθαρισμού και έτσι προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε επαγγελματία. Αν η διαδικασία καθαρισμού διακοπεί για κάποιο λόγο ενεργοποιείται ένα αυτόματο σύστημα καθαρισμού για να εξασφαλίσει την απόλυτη ασφάλεια του φαγητού.

Οι λειτουργίες αυτές εφοδιάζουν τα μοντέλα της σειράς Advance Generation ανάλογα την γραμμή παραγωγής στην οποία ανήκουν.

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor Advance+

Μία από τις καλύτερες σειρές φούρνων της αγοράς!

Η σειρά επαγγελματικών φούρνων Advance+ είναι κατασκευασμένη για τους επαγγελματίες που θέλουν να εκμεταλλευτούν κάθε δυνατότητα που τους παρέχεται για να πετύχουν την τέλεια απόδοση ποιότητας και παραγωγής. Διαθέτουν όλες τις λειτουργίες που έχει δημιουργήσει η Fagor για τους επαγγελματικούς φούρνους όπως: ECO STEAMING, FAGOR COMBI OS, EZ SENSOR, FAGOR TOUCH, HA CONTROL, COMBI CLEAN.

Οι επαγγελματικοί φούρνοι Advance+ έχουν την μεγαλύτερη απόδοση στην αγορά και πετυχαίνουν μια τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην ποιότητα ψησίματος, στην απλότητα, την ακρίβεια και την ασφάλεια.

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor Advance

Η καλύτερη σχέση ποιότητας τιμής στους φούρνους με παραγωγή ατμού!

Η σειρά επαγγελματικών φούρνων Advance είναι η τέλεια λύση, για τον επαγγελματία που ψάχνει μια οικονομικά εφικτή λύση με δυνατότητες φούρνων ακριβότερης κατηγορίας, που θα εγγυάται τέλεια αποτελέσματα ψησίματος ασφάλεια και ακρίβεια. Διαθέτουν τις εξής λειτουργίες : ECO STEAMING, HA CONTROL, EZ SENSOR.

Επαγγελματικοί Φούρνοι Fagor Concept

Απλοί, οικονομικοί, πανίσχυροι και στιβαρή κατασκευή!

Οι επαγγελματικοί φούρνοι της σειράς Concept είναι η απάντηση σε όσους επαγγελματίες αναζητούν έναν απλό, οικονομικό, πανίσχυρο και καλά κατασκευασμένο επαγγελματικό φούρνο. Διαθέτουν τις εξής λειτουργίες  : HA CONTROL, EZ SENSOR.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Call Now Button