Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Aγαπητοί επισκέπτες,

 Η εταιρεία ΑΡΖΙΝΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται από το 1980, με ιδρυτή τον κύριο Νίκο Αρζινό, στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού χώρων εστίασης, προσφέροντάς σας τα κατάλληλα μηχανήματα εστίασης, που καλύπτουν τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Οι ασυναγώνιστες τιμές, η εξαιρετική ποιότητα, η εύκολη προσαρμογή μας σε πιθανές αλλαγές της αγοράς και το know-how, συμβάλλουν στην ανοδική πορεία της εταιρίας μας και στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στόχος της επιχείρησής μας είναι να σας υποστηρίζουμε και μετά την πώληση παρέχοντάς σας εξουσιοδοτημένο και αξιόπιστο after-sales service, με σκοπό η επιχείρησή σας να είναι πάντα σε ετοιμότητα.

 Με φόντο τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε πως το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα έτοιμο και πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει υπεύθυνες λύσεις, κατάλληλες για την επιχείρησή σας, πάντα με φιλική προσέγγιση.

 Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα Μελέτης & Σχεδιασμού της εταιρίας μας, είναι υπεύθυνο για την ορθή και λειτουργική τοποθέτηση των μηχανημάτων στους χώρους σας, που συμβάλλει στην άρτια και αποτελεσματική λειτουργία της επιχείρησής σας.

Το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, άμεσα, όποτε επέλθει ανάγκη.

Το τμήμα Πωλήσεων, είναι επίσης διαθέσιμο, για την ενημέρωσή σας, για ό,τι νέο κυκλοφορεί στην αγορά, πάντα ανάλογο της ποιότητας που προωθούμε.

Το όνομα ΑΡΖΙΝΟΣ αντιπροσωπεύει αξίες όπως: κορυφαία ποιότητα προϊόντων, υποδειγματική τεχνική κάλυψη και ασυναγώνιστη αξιοπιστία. Οι παραπάνω αξίες είναι άρρητα συνδεδεμένες με την επωνυμία μας, γιατί δουλεύουμε καθημερινά με υπευθυνότητα, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα προϊόντα της αγοράς, όχι μόνο σε εθνικό επίπεδο, αλλά και σε διεθνές. Η εταιρία μας παρακολουθεί από κοντά όλες τις σημαντικές εκθέσεις του εξωτερικού. Έτσι, η επιλογή των συνεργασιών μας με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές εξοπλισμού μαζικής εστίασης, αποτελεί επιπλέον εγγύηση για την επιλογή σας και δημιουργεί το απόλυτο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Κύριος γνώμονάς μας είναι η βέλτιστη και άρτια λειτουργία της επιχείρησής σας!

Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε κάθε έναν χωριστά!

Συνεργαζόμενα εργοστάσια του εξωτερικού :

Προμηθευτής

Χώρα Προέλευσης

Προϊόντα Εξειδίκευσης

UGOLINI

Ιταλία

Γρανιτομηχανές, Παγωτομηχανές, Ψύκτες Χυμών, Σοκολατιέρες, Διανεμητές Ζεστών Ροφημάτων

ANTICO EREMO

Ιταλία

Σιρόπια για Γρανίτα & Sorbet, Μείγματα για Παγωτό Soft, Ρόφημα Σοκολάτας ζεστό και κρύο, Milkshakes κ.ά

ΕΚΑ

Ιταλία

Compact Φούρνοι, Φούρνοι Αφής, Φούρνοι Εστιατορίων, Φούρνοι Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής – Patisserie, Αξεσουάρ

FAGOR

Ισπανία

Πλατό, Γκριλιέρες, Εστίες, Κουζίνες, Φούρνοι, Φριτέζες, Μπαιν Μαρί, Βραστήρες Ζυμαρικών, Βραστήρες Αμέσου & Εμμέσου Θερμάνσεως, Ψυγεία, Πλυντήρια Ποτηριών, Πιάτων & Σκευών

MACFRIN

Ισπανία

Πλατό, Γκριλιέρες, Εστίες, Κουζίνες, Φούρνοι, Φριτέζες, Μπαιν Μαρί, Βραστήρες Ζυμαρικών, Βραστήρες Αμέσου & Εμμέσου Θερμάνσεως, Ψυγεία, Πλυντήρια Ποτηριών, Πιάτων & Σκευών

MODULAR

Ιταλία

Πλατό, Γκριλιέρες, Εστίες, Κουζίνες, Φριτέζες, Μπαιν-Μαρί, Βραστήρες Ζυμαρικών

PIRA

Ισπανία

Φούρνοι Ξυλοκάρβουνου

MENUMASTER

Αμερική

Φούρνοι Μικροκυμάτων, Ταχυφούρνοι

ZUMOVAL

Ισπανία

Πρέσες Πορτοκαλιών με/χωρίς ψυκτικό σύστημα, Στίφτες Ροδιών

QUALITY ESPRESSO | FUTURMAT

Ισπανία

Καφετιέρες, Μύλοι Καφέ

ARZI LINE

Iταλία, Ελλάδα

Παγομηχανές, Πλυντήρια Ποτηριών, Πιάτων & Σκευών

ARZI LINE ECO

Κίνα

Παγωτομηχανές, Ψυχόμενοι Πάγκοι Παραγωγής Ρολών Παγωτού, Αποχυμωτές & Στίφτες Φρούτων, Πλατό, Φριτέζες, Μπλέντερ, Βαφλιέρες, Μηχανές Pop corn, Φρυγανιέρες, Τοστιέρες, Ρόλλερ Γκριλ, Πολυκοπτικά, Μηχανήματα Ψύξης κ.ά.

INTERCOM

Ιταλία

Vacuum, Sous Vide

BIEPI

Ιταλία

Σοκολατιέρες, Διανεμητές Ζεστών Ροφημάτων, Πολυμηχανήματα για ζεστά & κρύα ροφήματα

MACAP

Ιταλία

Φραπιέρες – Mixer, Blender, Πολυμηχανήματα με 2, 3 ή 4 σετ λειτουργιών, Μύλοι Καφέ

CUNILL

Ισπανία

Στίφτες Πορτοκαλιών & Φρούτων, Μύλοι Καφέ

TECNOSYSTEM

Ιταλία

Μηχανές Καφέ Επαγγελματικές & Ημι-επαγγελματικές

ERA

Ιταλία

Παλινδρομικά Shaker – Αυτόματη λειτουργία για την καλύτερη ανάδευση ροφημάτων όπως Milkshakes και Καφέ κ.ά

Οι παραπάνω είναι επιλογές στις οποίες θα συνεχίσουμε να επενδύουμε και τα επόμενα χρόνια. Σας περιμένουμε στην έκθεσή μας, για να δείτε από κοντά όλες τις λύσεις μαζικής εστίασης και να επιλέξετε τον Εξοπλισμό Εστίασης, που πραγματικά καλύπτει τις δικές σας ανάγκες.

    Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες !

Δείτε τον ισολογισμό του 2014 εδώ, το προσάρτημα εδώ, την έκθεση ελεγκτών εδώ, το πρακτικό εδώ.

Call Now Button