Πελατολόγιο της Αρζινός Ν. ΑΕ

H ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών που η AΡΖΙΝΟΣ Α.Ε. προσφέρει, της δίνει την δυνατότητα να καλύπτει ανάγκες επιχειρήσεων διαφορετικού είδους.

Με την Τεχνολογία Αιχμής που διαθέτουμε και την Ποιότητα Υπηρεσιών, το Έμπειρο και Εξειδικευμένο Προσωπικό και την Αδιάλειπτη Λειτουργία, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Ξενοδοχείακες Μονάδες, Ναυτιλιακές Εταιρείες, Συγκροτήματα Μαζικής Εστίασης, SuperMarket, Καταστήματα/Εταιρείες Λιανικού και Χονδρικού Εμπορίου, Καφετέριες, Gelateries, Ζαχαροπλαστεία, Αναψυκτήρια, Τρόφιμα-Ποτά, Κέντρα Αναψυχής, Πολυκαταστήματα, Εμπορικά Κέντρα, Βιομηχανίες κ.ά.

Να σημειωθεί ότι η ΑΡΖΙΝΟΣ Α.Ε. διατηρεί μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της χάρη στις άψογες υπηρεσίες και το οργανωμένο After Sales Service που παρέχει.

Η AΡΖΙΝΟΣ Α.Ε. βρίσκεται από το 1980 πάντα δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντάς τους άμεση εξυπηρέτηση σε οποιαδήποτε απαίτηση τους. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των μεγαλύτερων και περισσότερο αναπτυσσόμενων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Σε ορισμένες πετύχαμε να είμαστε αποκλειστικοί προμηθευτές τους.

Αυτό σημαίνει ότι βρήκαν σε εμάς καλή ποιότητα , χαμηλό κόστος , εξαιρετικό service, πιστότητα στις παραδόσεις, και ποιότητα στις παρεχόμενες υπηρεσίες που διαθέτουμε.

Ορισμένοι από τους μεγάλους πελάτες μας:

Call Now Button