ΑΡΖΙΝΟΣ
loading...
HORECA 2019

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

ΑΡΖΙΝΟΣ

Η εταιρεία ΑΡΖΙΝΟΣ Ν. Α.Ε. εισάγει, από το 1980, επαγγελματικό εξοπλισμό μαζικής εστίασης, έχοντας αυστηρά ποιοτικά κριτήρια επιλογής, για να σας προσφέρει καινοτόμες και εργονομικές λύσεις, υψηλής ποιότητας και εξελιγμένης τεχνολογίας. Οι ασυναγώνιστες τιμές, η υψηλή ποιότητα, η τεχνική υποστήριξη και η εμπειρία μας στο χώρο της εστίασης, είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας προτιμήσετε.

Η εταιρεία ΑΡΖΙΝΟΣ Α.Ε. είναι από τους πρώτους συμμετέχοντες της έκθεσης HΟ.RΕ.CΑ, με κύριο γνώμονα πάντα να παρουσιάζει καινοτόμες λύσεις και προϊόντα. Έτσι, φέτος, όπως και κάθε χρόνο, θα παρέχουμε στους επισκέπτες μας ένα μοναδικό show με το πλέον καινοτόμο μηχάνημα παραγωγής στιγμιαίου παγωτού, Ice Cream Rolls Machine. Επίσης, θα παρουσιάσουμε τη νέα γενιά φούρνων του εργοστασίου ΕΚΑ “Millennial”, που συνδυάζει την Ιταλική φινέτσα με καινοτόμες λειτουργίες. Μία από τις καινοτόμες λειτουργίες της είναι ότι σας δίνει τη δυνατότητα να μαγειρέψετε σε κενό αέρος μόνο με ένα μηχάνημα, δηλαδή χρησιμοποιώντας μόνο έναν φούρνο Millennial. Tέλος, όντας ο επίσημος αντιπρόσωπος του εργοστασίου Ugolini στην Ελλάδα, έχουμε τη χαρά φέτος να σας παρουσιάσουμε τη νέα εξελιγμένη σειρά γρανιτομηχανών NG με διπλό κάλυμμα κάδου και ψηφιακό πίνακα ελέγχου που επιτρέπει τη ρύθμιση όλων των λειτουργιών του μηχανήματος. 

 

Ελάτε στο Stand B09 Hall 2 για να γνωρίσετε από κοντά όλες τις καινοτόμες προτάσεις που θα παρουσιάσουμε!

 

“Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε κάθε έναν χωριστά!”

“Συνεχίζουμε να εστιάζουμε σε κάθε έναν χωριστά!”

Από το 1980, η εταιρεία Αρζινός Α.Ε, εστιάζει στην κορυφή, έχοντας εδραιώσει συνεργασίες με κορυφαία εργοστάσια εξοπλισμού εστίασης, εστιατόρια, ξενοδοχεία, σεφ διεθνούς φήμης και άλλες επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

VIEW
CLOSE
   
Back to Top