ΑΡΖΙΝΟΣ

Από το 1980 εξοπλίζουμε τις επιχειρήσεις σας εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και απόδοση των μηχανημάτων, καθώς και στην υποστήριξη πριν και μετά την πώληση. Η εμπειρία μας στον κλάδο του επαγγελματικού εξοπλισμού χώρων εστίασης και η συνεχής ενημέρωσή μας σχετικά με νέες τεχνολογίες, καινοτόµες τεχνικές μαγειρέματος κ.ά. είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας εμπιστευτείτε.

Είμαστε δίπλα σας από τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου, επιλέγοντας τα κατάλληλα μηχανήματα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, έως την υλοποίηση του έργου. Η εργονομική και λειτουργική τοποθέτηση των µηχανηµάτων, συµβάλλει στην αποτελεσµατική και αποδοτική λειτουργία της επιχείρησής σας.

 

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης, ενημερώνεται αδιάκοπα με σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών και είναι πάντα διαθέσιμο για την εξυπηρέτησή σας. Στόχος µας είναι η επιχείρησή σας να βρίσκεται πάντα σε ετοιµότητα, παρέχοντάς σας εξουσιοδοτηµένο και αξιόπιστο After-Sales Service.

 

Η αυθεντικότητα των α’ υλών και η ιταλική φινέτσα “συναντούν” την εμπειρία μας, δημιουργώντας για εσάς μία τεράστια γκάμα από α’ ύλες για παγωτά, γρανίτες, milkshakes, smoothies, σοκολάτα και πολλά άλλα ζεστά και κρύα ροφήµατα, πάντοτε βάσει των ελληνικών γευστικών κριτηρίων. Όλα τα μείγματα παράγονται στην Ιταλία αποκλειστικά για εμάς και διαθέτουν όλα τα πιστοποιητικά καταλληλότητας και υγιεινής βάσει της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ειδίκευσή μας η ”εξατομίκευση” των γευστικών σας προτιμήσεων, δημιουργώντας το δικό σας µείγµα γρανίτας ή παγωτού.

 

Η ποιότητα και η αξιοπιστία μας αντιπροσωπεύουν αφού αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των αξιών μας.

41

Συνεχίζουμε να εστιάζουμε
σε κάθε έναν χωριστά!

χρονια