ΑΡΖΙΝΟΣ
loading...
discover
scroll to

Αρζινος
IceRolls

Τι ακριβώς είναι όμως τα ρολά παγωτού;

Τα ρολά παγωτού είναι η νέα τάση στον κλάδο του παγωτού. Η βασική διαφορά των ρολών παγωτού σε σχέση με το σκληρό ή μαλακό παγωτό, είναι στον τρόπο παραγωγής τους.

 

Για πρώτη φορά, δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη να παραγγείλει το παγωτό που πραγματικά θέλει, χωρίς να έχει κάποιο περιορισμό στις γεύσεις ή στα επιπρόσθετα υλικά. Πώς γίνεται αυτό;

Διαθέτοντας μία ουδέτερη βάση, κυρίως βανίλια, μπορείτε να προσαρμόσετε τη γεύση και το χρώμα του παγωτού σας με τα επιπρόσθετα φρέσκα υλικά ή προσθέτοντας μικρή ποσότητα από σιρόπι για γρανίτα.

 

Aξίζει να σημειωθεί ότι αυτό που τραβάει την προσοχή των καταναλωτών, είναι ότι όλη η διαδικασία γίνεται μπροστά τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη διαδικασία μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Μία διαδικασία που διαρκεί μόνο 1 λεπτό ενώ η απόλαυση και η μοναδικότητα του παγωτού, είναι μια εμπειρία που θα θυμούνται για πολύ καιρό! Έτσι, αντιλαμβάνονται πώς δημιουργήθηκε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, παγωτό σε ρολό! Με το show αυτό, προσελκύονται πολλοί δυνητικοί καταναλωτές καθώς η διαδικασία αυτή είναι μοναδική. Έτσι θα βλέπεις την ουρά της επιχείρησής σου να μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

 

Παράλληλα με αυτόν τον πρωτοπόρο τρόπο παραγωγής του παγωτού και την μοναδική εμφάνισή του, το μηχάνημα ρολών παγωτού έχει ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Δημιουργεί το πιο φρέσκο παγωτό που έχετε γευτεί ποτέ. Αφού ψύχεται άμεσα εξαιτίας των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που φτάνει το μηχάνημα (-30°C). Τέλος, καταναλώνεται άμεσα χωρίς να συντηρείται, πάντα με τη συνοδεία φρέσκων υλικών. Έτσι, το παγωτό δημιουργείται όταν ζητηθεί από τον πελάτη, χωρίς να χρειάζεται κάποια προετοιμασία.

 

ΑΡΖΙΝΟΣ

Ποιά είναι η διαδικασία παραγωγής ρολών παγωτού;

0
Απλά Βήματα

 

1°  Βήμα:

 
Τοποθετούμε στην παγωμένη επιφάνεια του ψυχόμενου πάγκου ένα μείγμα – βάση παγωτού σε υγρή μορφή. Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε απλές, βασικές γεύσεις μειγμάτων (π.χ βανίλια ή σοκολάτα), ώστε να ταιριάζουν όλα τα επιπρόσθετα υλικά που επιθυμεί να προσθέσει ο κάθε πελάτης.
 

  » Tip 1: Χρησιμοποιήστε ως βάση παγωτού το ίδιο μείγμα που χρησιμοποιείτε για το μαλακό παγωτό (soft).

 

2°  Βήμα:

 
Τοποθετούμε επίσης τα επιπρόσθετα υλικά που επιθυμεί ο κάθε πελάτης, όπως κομμάτια σοκολάτας, κομμάτια φρούτων, ξηρούς ή καραμελωμένους καρπούς, μπισκότα, τρούφα, nutella κ.ά). Χρησιμοποιώντας τις ειδικές σπάτουλες, σπάμε τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα. Συνεπώς, ο καταναλωτής θα απολαύσει ένα παγωτό με 100% φυσική γεύση και αρώματα.

 

3°  Βήμα:

 
Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τις ειδικές σπάτουλες, ισιώνουμε το ήδη παγωμένο μείγμα και το απλώνουμε στην επιφάνεια του ψυχόμενου πάγκου.
 

  » Tip 2: Είναι σημαντικό να απλώσουμε το μείγμα σε μεγάλη επιφάνεια και να το κάνουμε όσο πιο λεπτό μπορούμε, για την άμεση ψύξη του.

 

4°  Βήμα:

 
Τέλος, χρησιμοποιώντας την ειδική σπάτουλα και τοποθετώντάς την κόντρα στο παγωτό σπρώχνουμε κάθετα. Θα αρχίσει να δημιουργείται ένα ρολό, ίσου μήκους με την επιφάνεια της σπάτουλας, όσο σπρώχνουμε.
 

  » Tip 3: Χαράξτε την επιφάνεια του παγωτού σχηματίζοντας ίσες λωρίδες. Έτσι, όλα τα ρολά θα έχουν ανάλογο μέγεθος και θα βγαίνουν πιο γρήγορα και εύκολα.

  » Tip 4: Σπρώξτε έχοντας στην σπάτουλα μεγαλύτερη κλίση (πιο κάθετα) ή μικρότερη, για να σχηματίσετε σφιχτό ρολό ή ρολό με κενά αντίστοιχα.

 

5°  Βήμα:

 
Για να τελειοποιήσουμε το ρολό παγωτού και να το κάνουμε πιο ελκυστικό, μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος επιπλέον toppings. Όπως εξωτικά φρούτα, Nutella, θρυμματισμένα μπισκότα Oreo, ψημένα marshmallows, μαρμελάδες ή σιρόπια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 

Τα ρολά παγωτού είναι έτοιμα!

 

Πείτε τέλος στις τύψεις μετά την κατανάλωση παγωτού! Μπορείτε να φτιάξετε τα πιο healthy ρολά παγωτών χρησιμοποιώντας μείγματα παγωτού με stevia ή παγωτό γιαούρτι και προσθέτοντας φρέσκα φρούτα ή βρώμη. Τα ρολά παγωτού έχουν κερδίσει το χώρο τους, στους δρόμους και τις αγορές της Ταϊλάνδης, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Νέας Υόρκης, της Γαλλίας και σταδιακά γίνεται γνωστό σε όλο τον κόσμο με τεράστια απήχηση.

Τώρα μπορούμε και εμείς να απολαύσουμε αυτή τη μοναδική ευκαιρία για πρώτη φορά στην Ελλάδα μόνο από την ΑΡΖΙΝΟΣ Ν. Α.Ε, που είναι ειδικός – specialist στο χώρο του παγωτού και των παγωτομηχανών!

Επισκεφθείτε την έκθεσή μας και μάθετε περισσότερα για αυτή την καινοτομία!
VIEW
CLOSE
 
Back to Top